otrdiena, 2010. gada 9. novembris

Caterpillar pārdod savu lietoto aprīkojumu izmantojot portālu Mascus

Caterpillar ir noslēdzis sadarbības līgumu ar portālu Mascus un izmantos to kā galveno interneta vietni lietotas tehnikas un aprīkojuma tirdzniecībai.

Caterpillar internetu vienmēr ir izmantojis, apzinoties tā nozīmīgumu tehnikas tirdzniecībai jau daudzus gadus un saprot arī interneta nozīmi arī nākotnē. Paralēli Caterpillar tehnikas portālam www.cat.com, CAT ražotāji radīja vienu no pirmajiem lietota aprīkojuma tirdzniecības portāliem www.catused.com , kas palīdzēja pārdevējiem izvietot vienuviet lietotu CAT tehniku, lai tā būtu pieejama pircējiem no visas pasaules.

Lai palielinātu CAT tehnikas un aprīkojuma tirdzniecības apjomus, tika noslēgts sadarbības līgums starp Caterpillar un www.mascus.lv, kas ir pasaulē vadošais lietotas smagās un speciālās tehnikas tirdzniecības portāls. Līdz ar to visi CAT tehnikas un aprīkojuma tirgotāji būs atrodami portālā Mascus.
“Sadarbība ar Mascus, palīdz Caterpillar lietotas tehnikas un aprīkojuma tirdzniecības stratēģijā. Pārdodamais aprīkojums un tehnika tiks vairāk izcelta, un tas nozīmē, ka tā būs pamanāmāka arī pircējiem...” Saka mārketinga un tirdzdzniecības vadītājs, Robert Gregus

Kopā Caterpillar uzņēmums publiskos portālā Mascus vairāk kā 40 000 lietotas tehnikas vienības no 160 Caterpillar tirgotājiem. Mascus nodrošinās, ka šie sludinājumi būs redzami visās Mascus pārstāvētās valstīs un tulkosies 35 valodās.

“Ar Mascus starptautisko seju un plašo apmeklētību, Caterpillar sasniegs plašu pircēju auditoriju no visas pasaules, kas portālu apmeklē katru mēnesi un tādā veidā palielina lietotas tehnikas pārdošanas iespējas.” Saka Mascus tirdzniecības vadītājs Rickard Petersson.


Par Mascus: Vidēji, Mascus ( www.mascus.lv) mēnesī apmeklē 2.000.000 lietotāju. Mascus tiek izvietoti dažādas tehnikas sludinājumi, ieskaitot traktorus, treilerus, iekrāvējus, ekskavatorus, smagās mašīnas u.c. uzņēmums strauji izplatījās Eiropā, Ziemeļamerikā, Okeānijā un Dienvidāfrikā un ir pārstāvniecības 32 valstīs visā pasaulē.

Par Caterpillar: Vairāk kā 85 gadus Caterpillar strādājis, lai progresētu. Ar 32 396 miljardiem dolāru ienākumu 2009. gadā, Caterpillar ir pasaules līderis būvniecības tehnikas un aprīkojuma, kā arī dīzeļdzinēju un dabas gāzes dzinēju ražošanā. Caterpillar piedāvā arī finansēšanas pakalpojumus, loģistikas pakalpojumus u.c. Vairāk informācijas www.cat.com