pirmdiena, 2013. gada 20. maijs

Mercedes Benz- kvalitāte un drošība


Ražotājs Mercedes-Benz ir viens no inovatīvākajiem ražotājiem jau gandrīz 100 gadu garumā. Mūsdienās par ražošanu ir atbildīga Daimler AG Grupa. Pirmā mašīna tika uzražota 1900. gada decembrī. Tas bija sākums panākumiem bagātai ražošanas uzsākšanai.
Mercedes-Benz nav tikai populāri vieglo automašīnu, bet arī smagās tehnikas un autobusu ražotāji. Mercedes Benz galvenais mērķis ir piedāvāt pircējiem drošu, inovatīvu un kvalitatīvu tehniku.











otrdiena, 2013. gada 14. maijs

Mascus nedēļa būvniecības izstādē “BAUMA”!

Sadarbībā ar Vācijas tiešsaistes datu speciālistu kompāniju “Lectura”, Mascus komandai bija iespēja tikties ar būvniecības nozares uzņēmumiem un saistītajiem speciālistiem no visas pasaules, kā arī demonstrēt jaunākās iespējas, ko piedāvā Mascus saviem klientiem. Mūsu pārstāvji varēja parādīt, cik veiksmīgi Mascus izveidojis sadarbību ar pircējiem un pārdevējiem, piedāvājot ērtus risinājumus tehnikas tirdzniecībai. Jāatzīmē, ka Mascus stends radīja lielu interesi apmeklētāju vidū.

Dalība šajā izstādē piesaistīja vēl vairāk būvniecības nozares pārstvāju interesi par portālu Mascus.










pirmdiena, 2013. gada 6. maijs

Mascus Latvija izstādē “TRANSPORTA TEHNIKA 2013”

No 26. -28. aprīlim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notika starptautiskā auto industrijas izstāde „AUTO 2013”. “TRANSPORTA TEHNIKA 2013” ir viena no izstādes „AUTO” sadaļām, kur varēja iepazīties ar dažādu komerctransportu un industriālo tehniku, transporta infrastruktūru un ar to saistītos pakalpojumus. Arī smagās un speciālās tehnikas portāls Mascus Latvija piedalījās šājā izstādē. Bijām priecīgi satikties gan ar esošajiem Mascus klientiem, gan iepazīstināt jaunus ar Mascus sniegtajiem pakalpojumiem.