svētdiena, 2013. gada 14. aprīlis

Mascus Latvija izstādē "PAVASARIS 2013".

No 4.- 7. aprīlim notika 21. Starptautiskā lauksaimniecības, lopkopības, mežkopības un lauku celtniecības izstāde- "PAVASARIS 2013". Šogad Rāmavas izstādē piedalījās rekordliels dalībnieku un apmeklētāju skaits. Arī smagās un speciālās tehnikas portāls Mascus Latvija piedālījās šājā izstādē.
Kā jau ierasts, Mascus kā suvenīru izstādes apmeklētājiem dāvināja krāšņi oranžo maisiņu. Jāsaka, ka katrs saņēmējs bija priecīgas par šo praktiski pielietojamo nieciņu.

Te arī neliela foto reportāža:











pirmdiena, 2013. gada 8. aprīlis

Ledus ceļu monstrs- Kenworth T800

Kādai gan ir jābūt kravas automašīnai, lai tā spētu izturēt braucienu pat auktumā līdz - 60?
Atbilde šķiet loģiska, tam jābūt lielam, spēcīgam, izturīgam un maksimāli pielāgotam tā vadītājam. Tieši tā var raksturot Kenworth T800 kravas automašīnu. Kenworth ražotne tika dibināta Porltendā, 1912. gadā. Kopš tā laika šī ražotāja tehnika guvusi atzinību ne tikai ASV, bet arī visur citur plašajā pasaulē. Kenworth T800 kravas automašīnas ir aprīkotas ar ērtām un ergonomiskām kabīnēm, lai nodrošinātu tās vadītājam maksimālu komfortu. Protams, šī automašīnas ir ļoti izturīgas, jo tai paradzētie uzdevumi ir neaprakstāmi grūti. Kenworth T800 ir aprīkots ar Paccar MX dzinēju, kas var attīstīt līdz pat 485z/s lielu jaudu. Kenworth T800 modelim tiek ražots arī plašs papildaprīkojuma klāsts- piekabes, cisteranas kā arī treileri.



Attēla avots:peelfinancial.ca