piektdiena, 2013. gada 8. marts

New Holland lauksaimniecības un mežizstrādes tehnika

New Holland ir daļa no Fiat Grupas, kas nodarbojas ar būvniecības un lauksaimniecības tehnikas ražošanu. New Holland savu darbību uzsāka 1895. gadā Pensilvānijā. Lai arī ražošanas virzieni tika dažkārt mainīti, tomēr šis uzņēmums nekad nav pārtraucis lauksaimniecības tehnikas ražošanu.
New Holland ir uzskatāms arī par vienu no līderiem būvniecības tehnikas ražošanā. Tā ražošanas filiāļu centrs „R&B”, atrodas daudzās pasaules valstīs, tāpēc šīs tehnikas pircēji vienmēr var būt pārliecināti, ka saņems palīdzību nepieciešamības gadījumā no augsti kvalificētiem tehnikas pāzinējiem.

Portālā Mascus varat atrast ne tikai plašu New Holland traktoru un ekskavatoru klāstu, bet arī New Holland kombainus.




Attēlā New Holland T8000(www.newholland.com)

pirmdiena, 2013. gada 4. marts

Traktors bez vadītāja, vai tas ir iespējams?

Atbilde šim jautājumam ir vienkārša- jā! Traktors Spirit, ar kuru iepazīstināja lauksaimniecības izstādē „West Fargo” ir tieši tāds, jo dzeltenā traktora vadība notiek ar pults palīdzību. „Tā izskatās nākotne!”, taujāts par jauno dizainu, atbildēja Spirit traktora radītājs un „Autonomous Tractor Corporation” direktors Terijs Andersons (Terry Anderson). Viņš atzīmēja, ka pēdējo desmit gadu laikā traktoru dizainā nav novērojamas pārmaiņas, izņemot to, ka tehnika kļuvusi lielāka un sarežģītāka elektronikas dēļ. Šī iemesla dēļ Andersons nolēma veikt milzu soli pretī nākotnei un krasi mainīt gan traktora izskatu, gan vadīšanas sistēmu. Traktors ir bez vadītāja kabīnes, aprīkots ar lāzernavigācijas radio sistēmu, un pēc ražotāja domām, ļoti izturīgs un drošs palīgs ikvienam lauksaimniekam. Novērtējiet jauno Spirit arī jūs : Vairāk traktoru un cita lauksaimniecības tehnika atrodama portālā Mascus Latvija.